diumenge, 13 d’abril del 2008

El miracle del partit




Bé, el derbi "Albada-Cor Jove" ha acabat de la millor manera possible, és a dir, amb una claríssima victòria albadenca promoguda clarament per una defensa impenetrable que ha deixat tot i més al camp (dones al poder!). Cèrtament hi ha hagut col·laboració del Cor Jove amb uns bons fitxatges i també els ex-albades que com no podia ser d'una altra manera han decidit que el millor que podien fer era jugar de vermell i intentar d'una vegada per totes (ja que mentre eren albadencs no ho van aconseguir) tombar al Cor Jove.




Després d'un inici de partit molt tens, on els gols d'un equip han anat seguits de gols de l'altre, el moment clau ha estat la entrada de l'arbitre al camp com a porter del Cor Jove, a partir d'aquí tot ha cambiat de rumb i el joc ha començat a funcionar. Gràcies Esteve per seguir anant amb l'Albada, (ha estat molt bona la tècnica d'infiltrar-te a l'equip enemic perque confiessin amb tu i anar deixant entrar els gols un darrera l'altre). Perquè després diguin que el cor el té dividit, de dividit res, el segueix tenint a l'Albada i per molts anys més.




Al tema, que voleu saber el resultat, no? Doncs un fantàstic 14 a 8 a favor de l'Albada.




Agrair a la gentada que ha vingut de l'Albada al partit (i per això calien 200 mails? jaja!). Jo no vull dir res, però... Marc i Núria, sou els millors! Quina qualitat de joc! Això sí que són fitxatges.




Fins aquí la crònica, quan hi hagi més notícies s'ampliarà!




Bona nit des de Rac1

3 comentaris:

Maecea ha dit...

algún dia havia de passar, i mira, ha passat :) felicitats albados!!! :P

Unknown ha dit...

saríssima!!!!

fantàstica crònica! gràcies a tu preciosa!!!!

t'estimo!

(va anar tot bé ahir? ja m'explicaràs!)

Anònim ha dit...

Crònica magnífica, però la foto se'm va enganxar una mica estrany! Bé, així sabreu com de lleig puc arribar a ser!

Un petó guapa, gràcies per tot!